Do Gotowania Obiadów Stosujemy Świeże Produkty
Bez Konserwantów
Oraz Naturalne Przyprawy
PONIEDZIAŁEK 3.02.2020
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM
SCHAB W SOSIE PIECZARKOWYM , ZIEMNIAKI, SUR. JABŁKOWA
WTOREK 4.02.2020
ZUPA GROCHÓWKA Z ZACIERKAMI
GULASZ WIEPRZOWY W SOSIE, KOPYTKA , SUR. Z KISZONEJ KAPUSTY
ŚRODA 5.02.2020
ZUPA OGÓRKOWA
DEVOLAY, ZIEMNIAKI ZAPIEKANE, SUR. JESIENNA
CZWARTEK 6.02.2020
KRUPNIK
SCHAB PO CHŁOPSKU NA PLACKU ZIEMNIACZANYM, KAPUSTA ZASMAŻANA
PIĄTEK 7.02.2020
ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ
ZRAZY W SOSIE, KASZA GRYCZANA, BURACZKI
SOBOTA 8.02.2020
ZUPA MEKSYKAŃSKA
MEDALIONY DROBIOWE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA